bútortervező CAD/CAM szoftver

továbbá OptiCut lapszabászati optimalizáló, akár CNC kimenettel

Profi konyhabútor tervezés


Egy gyors és pontos megoldást keres konyhabútor tervezéséhez és gyártásához?
Válassza a PolyBoard szoftvert, így a műhelyben az összeszerelések során jelentkező hibák helyett inkább a vevőkkel foglalkozhat.

Több konyhatervező és gyártó cégtől hallottuk, hogy a gyártási folyamataik túl lassúak, akár kézzel terveznek, akár valamilyen más CAD rendszerrel. Minden egyes darab kivágása így lassú, és bizonytalan.

A PolyBoard egy önálló, parametrikus, konyhatervezéshez is alkalmas CAD szoftver, ahol minden egyes darab rajzolása helyett a korpusz méreteit kell megadni, majd hozzáadni a polcokat, függőleges osztó elemeket, fiókokat, ajtókat, munkalapokat, takarólapokat és minden más összeállítási részletet.

Ezek után egy gombnyomással rendelkezésre áll a vágáslista, a szekrénytervek, amennyiben szükséges a CNC fájlok, amit egyből betölthet a megmunkáló gépekbe.

Ha a vevő változtatást kér, könnyű bármit átméretezni, a szoftver pedig automatikusan és azonnal frissíti az egész tervet, ahogyan a gyártási dokumentációkat is.

Ezen felül

  • Azonnali 3D megjelenítés: azátal, hogy a tervezési folyamat rendkívül gyors, a projektről, vagy egyes szekrényekről renderelt 3D forgatható képet szinte azonnal meg tudja mutatni a vevőjének, nem kell a 3D-s képpel várnia, amíg a vevő valóban megrendeli a munkát. Ez jelentősen leegyszerűsíti az üzlet megkötését a vevővel.
  • Azonnali költségtervezés: az elemtárakban megadott anyag, szerelvény és megmunkálási költségek alapján, Ön bármikor láthatja a tervezés során folyamatosan aktualizálódó bekerülési költségeket, azaz az ajánlatadás is rendkívül gyorssá válik.

Más szoftverekkel ellentétben, a PolyBoard nem csak egy szép 3D-s képet ad. A PolyBoard a gyártást támogatja, a gyártási dokumentáció teljesen integrált, azonnali (bármikor lekérhető) és 100% pontos.

Teljes tervezési szabadság, azaz a korpuszok teljes részletességgel alakíthatóak ki, lezáró elemek, konyhaszigetek, ajtók, fiókok, polcok és minden más. Egy gombnyomásra változtatható az anyagstílus és az építési mód.

Könnyen felépíthető szerelvénykönyvtárak, ideértve Blum, Hettich, Häfele zsanérok, fiók csúszók, Ön is hozzá tud adni ezekhez a könyvtárakhoz, illetve kérésre rendelkezésre állunk bármilyen elemkönyvtár létrehozásában.

Anyag könyvtárak, beleértve a lapanyagokat és a lécanyagokat is, mellyel keretes frontokat vagy más keret szerkezetek lehet összeállításokban használni.

Élzárások hozzáadása pontosan ahogyan Ön szeretné, a vágáslistában válaszhatóan az alkatrészek az élzárás nélküli nettó, vagy élzárással együtt számított bruttó méretekkel jelennek meg.

Túzhelyek, főzőlapok, sütők, mosogatók, hűtők, stb. egyszerűen renderelhetőek a 3D-s megjelenítéshez.

A konyhabútor egyes elemeit gyorsan képes illeszteni a víz/gáz vezetékek, gerendák, oszlopok körül.

Fiók rendszerezés, ez is lehetséges!

A PolyBoard 7 verziójától kezdve a fiókok belső tere is felosztható, tervezhető.

Ugyanazon bútorépítő elemek használhatóak, amelyek a bútor tereit hivatottak felosztani, betölteni.

Ahogy ez a PolyBoardban megszokott, minden méretezhető, minden méret egyedileg állítható.

Nem csak egyedi igényekre tervez, saját modulrendszert szeretne? Ugyan a PolyBoard nagyon erős az egyedi tervezésekben, kialakíthatja saját modulelem könyvtárát is, melyet készként értékesíthet. Használja a katalógus funkciót!