bútortervező CAD/CAM szoftver

továbbá OptiCut lapszabászati optimalizáló, akár CNC kimenettel

PolyBoard licensz feltételek


Nincsenek rejtett költségek, beépített trükkök, nem próbáljuk meg kipuhatolni, hogy mennyit fizetne. Minden ár és feltétel nyilvános, a weboldalunkon megtalálható.

Alapok

A licensz megvásárlásával az adott fő verziójú program egy számítógépen történő használatára válik jogosulttá. A fő verzió alatti folyamatos frissítések ingyenesen fognak rendelkezésre állni. Amennyiben a vásárlást követően rövid időn belül fő verzió váltás történik, úgy természetesen ingyenesen megkapja a jogosultságot az újabb főverzióhoz és annak frissítéseihez. (a fő verziót a verziószám első számjegye jelzi)

Verzió upgrade

Főverzió váltásakor lehetőség van upgrade licensz vásárlására, melynek hozzávetőleges összege az aktuális listaár ~30%-a, a pontos százalék a verzió megjelenésekor kerül kihirdetésre

Több licensz

Több licensz vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény mértéke további licenszek esetén 50% (mindig a legmagasabb képességű licensz lesz teljes áru, alacsonyabb képességű licensz utáni magasabb licensz vásárlása esetén előbb magasabb licenszre kell váltani. (lásd az Áttérési feltételeket lejjebb)

Sokan indulnak el a Standard vagy a Lite verzióval…

… közülük előbb vagy utóbb sokan térnek át nagyobb tudású verzióra. Számukra van erre külön ajánlatunk:

Áttérés

Megvásárolt korábban egy licenszet, de egy idő után megváltozott a véleménye és magasabb tudású változatra szeretne váltani?
Ebben az esetben a korábban megvásárolt licensz árának 70%-át beszámítva kell a magasabb tudású változat árát kifizetni.

MGM upgrade

MGM upgrade, azaz a MegGondoltamMagam upgrade. Ha a vásárlástól számított egy hónapon belül változik a véleménye és szeretne nagyobb tudású változatra áttérni, akkor a megvásárolt licensz árának 100%-t beszámítva juthat ahhoz hozzá.

Gépcsere

PolyBoard licensz átvihető másik számítógépre. A korábbi számítógépről törölni kell a programot, ezzel egy törlést igazoló kódot kap a felhasználó, mely kód bemutatásával a másik számítógépre megszerezhető licensz.
(A fenti folyamatot csak munkatársunk előzetes értesítésével és jóváhagyásával szabad végrehajtani)