bútortervező CAD/CAM szoftver

továbbá OptiCut lapszabászati optimalizáló, akár CNC kimenettel

PolyBoard 7.01i frissítés + képességek

A PolyBoard rendszeresen ad ki hibajavító frissítéseket. Ez a frissítés néhány kisebb hibát javít és új szoftverképességeket is tartalmaz. A frissítés mindig javasolt, akkor is, ha nem volt hibás működés tapasztalható.

Ezzel a frissítéssel megtörtént a sorozatfuratok megjelenítésének optimalizálása. A sorozatfuratok robbantott nézeti és 3D-s megjelenítése jelentősen felgyorsult.
A látvány eddig is a mellékelt kép szerinti volt, de a megjelenítés sebessége megnőtt.

CNC export során megadhatjuk, hogy a sorozatfuratokat egyedi furatokként, vagy célszerűen  furatcsoportként kezelje a gép.

A frissítéssel érkező másik képesség az Anyag stílus alszabály, Lapkialakítás fülén látható “Apply structures” (későbbi magyar fordításokban “Lapkialakítás alkalmazása”) választó opció megjelenése.

A 7-es verziótól kezdődően a PolyBoard lapkialakítási lehetőségei be lettek emelve az Anyag alszabályba. Egy lapkialakításokkal megalkotott alszabály másolása után a jelölő nézettel tudjuk megadni, hogy alkalmazni akarjuk a lapkialakításokat, vagy sem. Ezzel gyorsan tudjuk ellenőrizni a bútort a lapkialakításokkal vagy azok nélkül.

A letöltött telepítőt futtatni kell, a frissítés nem érinti a már elkészült terveket és egyéb beállításokat.